Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 7 03-11-2008

De eerste stap is gezet……

U heeft een sms’je ontvangen : “U heeft zich nu aangemeld bij AED alert als burgerhulpverlener. Binnenkort ontvangt u een sms met uw inlogcode en wachtwoord.” Als het goed is, ontvangt u binnen enkele dagen een sms’je met de volgende boodschap: “U staat nu geregistreerd als burgerhulpverlener. Uw inlogcode is (uw eigen 06 nummer) Uw wachtwoord is …….. Hiermee kunt in inloggen op www.hcscardio.nl/pams”. Op die site kunt u uw wachtwoord aanpassen naar een voor u makkelijk te onthouden wachtwoord. Controleer meteen even of uw gegevens kloppen en wijzig ze zo nodig.

Geen sms’je ontvangen ?

Heeft u geen sms’je gehad met bovenstaande strekking en bent u wel geschoold in reanimatie en / of AED technieken, stuur dan een mailtje naar info@heart-safe.nl. Of ga naar de website www.heart-safe.nl en dan naar “Contact”. We corrigeren dan zo snel mogelijk de fout. De eerste dagen zullen we gebruiken om de kinderziekten eruit te halen. Het kan zijn dat u een sms’je krijgt om het netwerk te testen. Lees dezer dagen dus het sms’je goed. Als er staat: “DIT IS EEN TEST” met een postcode, huisnummer en adres e.d., ga dan niet in op het verzoek. We kunnen nu pas echt controleren of het ook daadwerkelijk werkt. En dat heeft even tijd nodig…. We laten u zo snel mogelijk weten wanneer de testfase definitief afgelopen is.

Zeg het voort, zeg het voort….!!!!

Het AED Alert systeem valt of staat met de inzet van zo veel mogelijk vrijwilligers. Daarom weer een dringende oproep aan u om mensen die u kent en al opgeleid zijn, te vragen zich aan te melden bij www.heart-safe.nl. Vooral in de kleine kernen, waar de ambulance een langere aanrijdtijd nodig heeft, is het van levensbelang dat er snel gestart wordt bij een reanimatie. Daarom aan u de vraag om in uw straat, buurt of vereniging de doelstelling van de stichting onder de aandacht te brengen. Want we hebben echt meer mensen nodig voor een dekkend netwerk. Bij voorbaat dank voor uw inspanningen.

We houden u graag op de hoogte.

Stichting Hilvarenbeek / Diessen Heartsafe

www.heart-safe.nl