NieuwsbriefNieuwsbrief 16 22-05-2012

Beste vrijwilligers van Heartsafe Hilvarenbeek Diessen,

Het is al weer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen. Nu zijn er wel enkele zaken die we aan u mee willen delen.

Onderhoud AED’S.

We hebben drie technische mannen bereid gevonden om regelmatig de AED’s en de kasten te controleren. De mannen van de onderhoudsploeg zijn: Guus Soetens uit Hilvarenbeek, Martin van Mol uit Diessen en Jan Evers uit Haghorst. Het telefoonnummer dat op de kasten staat, blijft bestaan voor het melden van storingen.

Registratie voor AED-Alert ( SMS)

Er is wat veranderd ten aanzien van de registratie bij het AED-alert systeem, dit is het systeem dat regelt dat er sms’jes verstuurd worden bij een reanimatieoproep.
Wij hebben vanuit AED Alert voortaan inzage in de registratiegegevens van alle vrijwilligers. Daardoor kunnen we onze administratie veel beter organiseren. Maar dat heeft als gevolg dat uw wachtwoord(en) ook voor ons te zien zijn. Als u het wachtwoord ook voor andere doeleinden gebruikt, is uw wachtwoord niet meer veilig. Dus wilt u uw wachtwoord bij AED alert veranderen in een wachtwoord dat u makkelijk kunt onthouden en dat u niet ergens anders voor gebruikt. U gaat als volgt te werk:

- Ga naar aedalert.nl
- Klik op : Ik heb al een account
- Dan krijgt u een inlogscherm scherm en moet u inloggen met uw
06 nummer en uw wachtwoord wat u ooit hebt opgegeven.
- Ga dan naar ‘mijn profiel’
- Dan naar ‘mijn gegevens’
- Verander het wachtwoord en klik onderaan de pagina op
“opslaan”.
- U krijgt dan op uw email een berichtje dat uw wachtwoord is
gewijzigd.

Vanaf nu wordt uw registratie bij AED Alert automatisch verlengd. Dat betekent dat als u wilt stoppen als vrijwilliger, dan meldt u zich af via info@heart-safe.nl.

Toekomst

Twee bestuursleden van Heartsafe hebben een gesprek gehad met de burgemeester over de financiële waarborging van het systeem. Er is een bepaalde afschrijvingstermijn voor de AED’s en daarom zullen ze op termijn ook moeten worden vervangen. Wij hadden gehoopt dat de gemeente de kosten die dit met zich meebrengt op zich zou willen nemen. De burgemeester heeft ons duidelijk gemaakt dat dit niet het geval is. Het bestuur van Heartsafe denkt na over dit toekomstige probleem.

Tot zover onze nieuwsbrief.
Alle vrijwilligers hartelijk dank voor het deelnemen aan het AED Alert systeem van Heartsafe Hilvarenbeek-Diessen.
Wij zijn blij met jullie.